Behandeling

Elke behandeling begint met een voorgesprek. Dan bespreken we de situatie, stellen een doel vast en maken een inschatting van het aantal behandelingen. In het voorgesprek is er aandacht voor de achterliggende oorzaken van de klachten.

Vervolgens observeer ik de lichaamshouding van de cliënt en kijk naar mogelijke scheefstanden.

Via ademhaling en geconcentreerde intentie en aandacht activeer ik met mijn eigen energie ook de ‘blue dot’ energie in de cliënt. Dit doe ik met zachte aanrakingen van de vingertoppen langs de zenuwbanen en -knopen van de cliënt, te beginnen bij de nekwervels en de wervelkolom.

Door te werken langs het centrale zenuwstelsel wordt elk orgaan, elke spier en weefsel van helende energetische informatie voorzien  Het zenuwstelsel is een netwerk, dat verbonden is met het hele lichaam. Ongemak, kwalen en pijnen – ook mentaal en emotioneel – kunnen zo verlicht of opgelost worden.

De effecten van een behandeling kunnen direct voelbaar zijn of soms pas later en nog enige dagen nawerken.
Soms blijven reacties uit. Kwesties die nu (op)spelen hebben soms wortels diep in het verleden. Soms zijn we niet in staat de huidige fysieke en geestelijke problemen te helen, voordat aandacht is gegeven aan hun oorsprong in het verleden. Jouw onderbewuste geest bepaalt wat er heelt en of je zover bent om te helen. Een Regenesis-behandeling kan helpen dit te activeren.

Reacties zijn gesloten.